Schadeverzekeringen

Waarom verzekeren?

Omdat u zuinig bent op uw bezittingen, omdat u uw vermogen wilt beschermen of omdat het een wettelijke verplichting is zoals bij de motorrijtuigen.

Bij Böke Financieel Advies kunt u zich heel eenvoudig verzekeren tegen de financiële gevolgen van vervelende gebeurtenissen. U kunt bij ons terecht of het nu gaat om een opstal-, inboedel- of een reis-verzekering, maar ook voor een rechtsbijstand- of autoverzekering bent u bij ons aan het juiste adres.

Bovendien is gebleken dat er op schadeverzekeringen vaak op de premie veel te  besparen is zonder dat dit ten koste gaat van voorwaarden en dekking. In onze pakketpolis ontvangt u zelfs extra korting bij het sluiten van meerdere verzekeringen in één pakket.

Per 1-1-2013 bieden wij ook de mogelijkheid  van service-abonnementen waarbij u zich bij ons tegen netto premies kunt verzekeren.

Hulp bij Schade!

Bij alle schades zijn wij uw eerste aanspreekpunt!

Meld een schade bij voorkeur via e-mail: info@bokeadvies.nl of telefonisch: 06 – 25 08 66 86. Wij geven u advies, zorgen voor de noodzakelijke formulieren, houden contact met de verzekeraar en houden u op de hoogte van de schadeafhandeling.

Wij zijn u graag van dienst

Wij rekenen graag geheel vrijblijvend uw verzekeringspakket door. Stelt u dit op prijs, belt u ons dan voor het maken van een afspraak op 04 88 – 42 09 81 (mobiel 06 – 25 08 66 86) of stuur een e-mail naar info@bokeadvies.nl