Hypotheekadvies

Wilt u binnenkort een huis kopen en heeft u hiervoor een hypotheek nodig? Vraagt u zich af of de beleggingsverzekering voor uw hypotheek een woekerpolis is? Of is uw persoonlijke of gezinsituatie na het afsluiten van uw hypotheek veranderd?

Een deskundig advies

Wij adviseren u graag over uw hypotheek. Met onze up-to-date kennis bent u verzekerd van een deskundig advies.

We inventariseren uw persoonlijke wensen. Na de oriëntatiefase informeren wij u over de mogelijkheden rondom uw hypotheek. Wij rekenen al uw opties ook voor u door en maken een onafhankelijke vergelijking van de best passende producten. Daarnaast verzorgen wij de offerte en het aanvraagproces.

Kortom: wij begeleiden u in het hele hypotheektraject. Ons werk houdt na het passeren van een hypotheek echter nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kijken we wat de impact hiervan is op uw hypotheek. We willen er voor zorgen dat uw hypotheek ook in de toekomst optimaal bij u past.

Wij zijn u graag van dienst

Wij ondersteunen u graag bij het maken van uw keuzes voor uw hypotheek. Stelt u dit op prijs, belt u ons dan voor het maken van een afspraak op 04 88 – 42 09 81  (mobiel 06 – 25 08 66 86) of stuur een e-mail naar info@bokeadvies.nl